Специална награда на ЦПЛР - Общински детски комплекс, град Петрич получи ГЕОРГИ ВАНГЕЛОВ, на 5 години, гр. "Многознайко" при ДГ №2 "Здравец" за най-красиво хвърчило в ПАРАДА НА ХВЪРЧИЛАТА, организиран по повод 105 години от Освобождението на Петрич от турско робство.

       Децата от група "Детелина" при ОДЗ №2 "Здравец", с учителки - Величка Шенкова и Елена Панова, участваха във втори общински конкурс за изработване на коледна картичка - "Направи добро за Коледа". За отлично идейно представяне бяха отличени с грамоти Златка Тролиева, Теменужка Георгиева, Ева Кахчиева и Николай Димитров.Честито, дечица!

                                                                    ГРАМОТИ НА ГР.ДЕТЕЛИНА

         Деца от група "Многознайко" при ОДЗ №2 "Здравец", с учителки Цветанка Лазарова и Елисавета Янева, участваха в 10-ти Общински конкурс за изработване на мартеница. В раздела "Мартеници от прежда" ВТОРО място спечели Николай Чаушев, в раздела"Кукли" ВТОРО място зае Моника Шаламанова и в раздела "Накити" ВТОРО място присъдиха на Атанасия Карачорова. Грамоти за отлично представяне получиха Даниела Ангелска, Василен Велянов и Николай Радичков. ЧЕСТИТО!

НАГРАДИ В КОНКУРС ЗА МАРТЕНИЦА

     Децата от група "Многознайко" при ОДЗ №2 "Здравец", град Петрич взеха участие в Общински конкурс за рисунка на тема: "Днешният век е век на свободата", посветен на 141 години от обесването на Васил Левски и 136 години от Освобождението на България. Децата от група "Многознайко", с учителки Цветанка Лазарова и Елисавета Янева, завоюваха ПЪРВОТО място! Второ място в конкурса спечели Елена Гегова, поощрителни награди присъдиха на Даниела Ангелска и Николай Чаушев. Честито!

 
 

НАГРАДИ В КОНКУРС

      УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ НА НАШИЯ САЙТ, ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНОТО КЛАСИРАНЕ В КОНКУРСА "КОЛЕДА С НАС".  ЖУРИТО НИ ОТРЕДИ СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ПРОЯВЕНО ТВОРЧЕСТВО И ИНОВАТИВНОСТ, НО ПО-ЦЕННА ЗА НАС Е НАГРАДАТА, КОЯТО ВИЕ НИ ДАДОХТЕ - ПЪРВО МЯСТО В ОНЛАЙН КЛАСИРАНЕТО.  ЗАЩОТО ВИЕ  СТЕ НЕ ПО-МАЛКО КОМПЕТЕНТНИ - ВИЕ СТЕ КОЛЕГИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,КОИТО ВИЖДАТ И ОЦЕНЯВАТ И МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ, ПРИЯТЕЛИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ И МОТИВИРАТ, РОДИТЕЛИ,КОИТО СА НИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ И ПОВЕРИЛИ СВОИТЕ ДЕЦА В НАШИТЕ РЪЦЕ! 

 

      БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!  

 
 
 
            

          На 16.02.2013г. Детска интернет телевизия "Аз мога,аз знам" обяви наградите в конкурса "Коледа с нас". Нашето детско заведение участва в конкурса с няколко коледни материали,три от които бяха номинирани:

 

"Коледен бал" - Коледен поздрав от ОДЗ "Зравец", 2012г.

"Коледна забава" - Коледен поздрав от ОДЗ "Зравец", 2011г.

"Коледа в група "Гъбка", 2012г. -

първа част

втора част,

трета част.

 

 

         Журито достойно оцени таланта на нашите деца, креативността на г-жа Захариева и г-жа Панова, учителки на група "Гъбка" и на г-жа Тотева, учител по музика    и присъди първо място на ОДЗ "Здравец". 

        Достойна награда за упорит труд!